Most kellett vénségemre rájönnöm, hogy az ételek formája, színei, tálalása mennyire fontos az étvágy szempontjából.
G versenygyőztes zöldborsólevest készít, mindig és minden borsóból, galuskával, gombóccal vagy anélkül. Most is elkészült, szándékosan betét nélkül, mennyeien nézett ki, sok borsó, zöldségek, fantasztikus színek és illatok. Aztán kettészedte, és az egyik felét felturmixolta, ez lett az enyém :(. Már az íze sem ugyanaz, a kinézete meg...
Szerencse, hogy a tojásos lecsót turmixolás nélkül meg lehet enni. Jusson eszetekbe szükség esetén.
|
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.